(English version below)
Dotazníkový prieskum bol zameraný na zisťovanie postojov a podnetov obyvateliek a obyvateľov Lamača k plánovanej revitalizácii Vrančovičovej ulice. Výstupy z dotazníka pomohli ako východisko pri tvorbe zadania, na základe ktorého sa následne pripravil projekt. Výstupy z dotazníku pomohli lepšie pochopiť hodnoty územia, problematické aspekty, ako dané územie v súčasnosti funguje a zároveň pomenovať možné zlepšenia do budúcnosti.
Dotazník bol anonymný, realizovaný online formou v dátumoch od 6. do 27. júla 2021. Realizovaná bola tiež tlačená forma dotazníka, ktorou bolo získaných dodatočných 8 odpovedí. Dotazník pripravila Sekcia mestských štúdií a participácie Metropolitného inštitútu Bratislavy. Získané dáta boli pred nahratím na OpenData portál Bratislavy anonymizované, preto sú niektoré otázky vynechané. Dotazník sa skladal z nasledujúcich otázok:
1. Prosím, popíšte svoj vzťah k ulici
Odpovede: Bývam na Vrančovičovej ulici Bývam v Lamači, nie na Vrančovičovej ulici Pracujem na Vrančovičovej alebo v jej blízkosti Navštevujem rodinu/priateľov, ktorí bývajú na Vrančovičovej ulici Využívam služby na Vrančovičovej (holičstvo, reštaurácia, penzión) Navštevujem kostol Územím len prechádzam za iným cieľom Iné. 
 
2. Ako dlho žijete v lokalite?
Odpovede: Menej ako 1 rok 1 - 5 rokov 6 - 10 rokov Viac ako 11 rokov V lokalite žijem celý život Nežijem v lokalite